Be Beau Facials

De Be Beau Facials zijn afgeleid van de Sundari facials.
Gebaseerd om lichaam en geest totaal te kunnen laten ontspannen.

Er is keuze uit:

Be Beau basic, is een reinigende behandeling, en word ook vaak aangevuld met epileren, wimpers en/of wenkbrauwen verven, harsen. “Als het ware een opfrisbeurt”

Be Beau luxe, is een uitgebreide luxe gezichtsbehandeling waar epileren bij in zit, een peeling met stoom, en een heerlijke massage van het decolleté, schouders, nek, en gelaat. “Pure ontspanning”

Be Beau exclusive, is nog uitgebreider waar de Bellabaci Cups worden gebruikt tijdens de reiniging, tevens een peeling onder stoom, en een uitgebreide massage van het decolleté, schouders, nek, en gelaat! “Als het ècht even you-time is!”

 – Be Beau anti-aging, is vanaf Januari 2020 te boeken! Deze behandeling bestaat uit een Bellabaci gezichtsreiniging, dit is een dieptereiniging met een cup, voordelen van het cuppen in het gezicht is dat de productie van collageen en elastine gestimuleerd wordt, het verbetert de doorbloeding, je huid word steviger en de poriën dieper gereinigd en worden werkstoffen van de ampul of crème beter opgenomen! Vervolgens lichttherapie met 7 frequenties, een mooie anti-aging ampul met geweldige werkzame stoffen word toegevoegd en sluiten af met bijpassende verzorging! “Voor als het echt eens heel diep moet gaan”

Be Beau acne, ook een reiniging met de Bellabaci cup, lichttherapie met speciale frequenties tegen acne en ook hier sluiten we af met bijpassende verzorging. 

 

wenkbrauwen verven tijdens gezichtsbehandeling
Stomen…tevens voor een extra ontspannen moment…